Aquest dijous, el mercat municipal de Portbou va apropar la ciutadania a la gastronomia hondurenya. Cinc portbouencs i portbouenques d’origen hondureny van compartir amb més de 60 persones, receptes i plats dels seus orígens.
A la mostra s’han tastat arepas, burritos hondureños o caldo de mondongo així com uns dolços típics de la ciutat de Santa Bàrbara. L’alcalde, Gael Rodríguez, va destacar durant la mostra “la riquesa de la multiculturalitat en les societats que es demostra en esdeveniments d’aquest caire, quan sense demanar res a canvi, persones vingudes d’arreu a construir el seu projecte de vida a Portbou es disposen a compartir amb tothom els seus orígens i a fomentar la convivència mitjançant la gastronomia”
L’activitat es va emmarcar en les jornades que ha impulsat l’Ajuntament durant l’últim any. En anteriors ocasions, el mercat ha acollit un tastet de formatges del mestre Toni Gerez o una demostració de tastets de la futura “Rostisseria Xup Xup”, un establiment que s’obrirà al municipi el pròxim 1 de novembre.
Aquestes activitats han comptat amb el suport de la Diputació de Girona.





Amb el suport de:
